Същото, конекторите му са като на снимката от предния ми пост.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Има ли някой колега от Бургас,който може да погледне въпросната от обявата, защото съм от София и е бая далече разстоянието до там, а според продавача забележките са дребни и като цяло е ок всичко, да видим дали си залужава след оглед от някой, който разбира и знае какво да гледа..
http://www.cars.bg/c888139164 2.5 TD
Comment
-
здравейте колеги искам да си сложа Лед осветление над педалите и над пасажерските крака под жабката та искам да попитам къде мога да го свържа когато пусна габаритите (осветлението по таблото и т.н.) да светят и лед лентичките. някаква схема ако може някой да ми даде или да сподели ако някой го е правил благодаря ви предварителноИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Принципно трябва да вземеш захранване от регулатора във врътката вляво от волана и по-конкретно от пин 1 на тази букса:
Не знам с каква мощност са led крушките, които искаш да слагаш, но имай впредвид, че ако са с прекалено голяма мощност, съществува опасност да дефектира регулатора, който не е прост реостат а има изходен транзистор, който е с ограничена (не знам, каква) товароспособност.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПринципно трябва да вземеш захранване от регулатора във врътката вляво от волана и по-конкретно от пин 1 на тази букса:
Не знам с каква мощност са led крушките, които искаш да слагаш, но имай впредвид, че ако са с прекалено голяма мощност, съществува опасност да дефектира регулатора, който не е прост реостат а има изходен транзистор, който е с ограничена (не знам, каква) товароспособност.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениелюбо лентата е от тези на метър където се продават червена трябват ми само по 1 деление (по 3 диода) демек 6 диода метъра е 4w 60 диода и само 6 диода дефакто са 0.4 w по моята логика
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе би трябвало да изпуши нещо. Връзвай смелоИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщениеЯ да попитам и аз. Как се елиминира имобилайзера , искам да си направя обикновен ключ ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеНаправи си нов ключ а от старият извади чипа и го залепи със силикон някъде около клемореда Или залепи целият стар ключ някъде вътре в таблото около клеморедаИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
Comment